Medewerkers

Anne Van den Broeck

Anne Van den Broeck 

Zaakvoerder
+32 3 633 96 41

Oprichtster van het bedrijf en reeds 18 jaar actief, voornamelijk achter de schermen. Intussen een specialist in het ondersteunen van diverse bedrijven wat betreft planningen opmaken, prospecties (telefonisch en face to face), vertrouwd met het bekomen van subsidies en openbare aanbestedingen. De opleidingswereld kent ze als haar handtas en vindt steeds datgene wat de klant nodig heeft. Geen enkele uitdaging gaat ze uit de weg. Na zoveel jaren nog steeds enthousiast om haar eigen bedrijf uit te breiden en samen met de klant andere bedrijven de nodige push te geven.

Rudi Wuijts

Rudi Wuijts 

Algemeen coördinator
+32 3 633 96 48

Algemeen coördinator, centraal planner van zowel open trainingen als trainingen op maat en lesopdrachten in het kader van werkzoekendenprojecten. Trajectbegeleider & coach in diverse groepen werkzoekenden die heroriënteren. Als trainer gespecialiseerd in de vakgebieden “Incoterms”, “Internationale handel”, “Goederenvervoer & Documenten”, “Praktijk van het Expediteursvak”, … vanwege een 15-jarige carrière als hoger kader in de “Maritieme Sector”.

Ilse Janssen

Ilse Janssen 

Administratief medewerkster
+32 3 633 96 43

Ilse is onze administratieve duizendpoot. Al acht jaar neemt ze een groot deel van de administratie en de verslaggeving van onze klanten voor haar rekening. Ze staat ook in voor het telefonisch onthaal en contact met onze klanten.

Stéphanie Lambrechts

Stéphanie Lambrechts 

Extern Coördinator
+32 3 633 96 43

Trajectbegeleider, trainer en coach in diverse groepen werkzoekenden die via een beroepsspecifieke opleiding willen ingroeien of heroriënteren naar een nieuwe functie.

Als trainer is zij gespecialiseerd in het vakgebied “Zaken doen met Rusland” en “Internationale Handel & Expeditie”, dankzij een degelijke ervaring in de sector van transport en expeditie. Als licentiaat vertaler Duits-Russisch sterk onderlegd in het geven van taaltrainingen Russisch en “Leermethodieken”.