Quotes van onze klanten

Als coördinator van het Brussels Young Exporters Program (een initiatief van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest om werkzoekende universitairen aan de hand van een specifieke opleiding aan een job te helpen) heb ik, de voorbije twee jaar, het genoegen gehad met Rudi Wuijts, te kunnen samenwerken. Concreet coacht hij de stagiairs gedurende de hele duur van de  opleiding. Dit is een veeleisende en veelzijdige opdracht die een verscheidenheid aan kwaliteiten vergt.  Rudi Wuijts draagt deze verantwoordelijkheid op een vastberaden manier zonder de menselijke dimensie uit het oog te verliezen. Hij is de stille kracht die de opleiding draagt, kortom een man die met kennis van zaken en op een aangename, gemoedelijke en inspirerende manier een groep mensen leidt en begeleidt. Rudi Wuijts is tevens proactief en borrelt constant van ideeën, hij verdient onze aanbeveling en het vertrouwen van eender welke instantie of onderneming die op zijn diensten een beroep wil doen.

Jan VERSCHUEREN – Project Manager – BRUSSELS INVEST & EXPORT


In onze samenwerking valt op dat Asap Training & Event staat voor een service die haar afkorting “as soon as possible” alle eer aandoet. Maken al een 10-tal jaren gebruik van hun diensten, dit op reguliere basis en vaak ook last minute, zowel voor ondersteuning in de administratie als de verzorging van het onthaal bij onze opleidingen. Zij zijn een betrouwbare partner, waar je steeds op kan rekenen en die wij graag aanbevelen.
Veerle Poelmans – Marketing Manager Opleidingen SD Worx


Asap Training & Event begeleidt in opdracht van Cevora vzw, het sectoraal opleidingsfonds van het Paritair Comité 218, werkzoekenden weer naar de arbeidsmarkt.
Dankzij zijn jarenlange ervaring en zijn professionele manier van aanpakken hebben vele werkzoekenden een job gevonden in uiteenlopende sectoren zoals de bouw-, auto- en grafische sector, de groothandel, de logistieke wereld, enz.
Cevora kan terugblikken op een stevig uitgebouwde partnership met Asap Training & Event en hoopt nog lang op dezelfde constructieve manier te kunnen samenwerken.
Peggy Welleman – Projectleider voor Cevora


Beste Rudi

Ik heb zaterdag op de havenbeurs een paar cursisten van de opleiding “Maritiem Medewerker” ontmoet. Het toeval wilde dat jij de dag voordien aan de groep de module “incoterms” hebt gegeven. De groep was laaiend enthousiast over de manier waarop je je kennis en jarenlange praktijkervaring hebt doorgegeven aan deze mensen. Uitspraken zoals “fantastische lesgever”, “deze man had iets te bieden, zeer professioneel”, “doorspekt de cursus met enorm veel praktijkvoorbeelden”, “boeiend”,…

Bedankt Rudi, het is niet de eerste maal dat ik die lovende commentaren hoor en ben daarom zeer verheugd dat wij met asap in zee zijn gegaan voor deze opleiding.
Franky Geldhof -Trainingsmanager VDAB


Met ASAP Training & Event hebben wij een betrouwbare partner voor de opleidingen en events die nodig zijn om onze firma competitief en professioneel te houden in de hedendaagse businesswereld.
Guy Sluszny – Tellink nv


Renta vzw, de Federatie van de Operationele Autoleasingmaatschappijen van België, maakt sinds een viertal jaar met erg veel succes gebruik van de diensten van Asap Training & Event.
Op bepaalde tijdstippen hebben we administratieve taken uit te voeren , zoals het verzenden van contracten naar duizenden garages die met Renta samenwerken of het aanschrijven van duizenden van hun receptionisten om een training te komen volgen bij Renta.
Deze plotse stroom van werk wordt in prima samenwerking door AsapEvent afgehandeld.
We ervaren Asap Training & Event als een zeer klantgerichte organisatie die meedenkt.
Henri Jeandarme – Manager Renta Projects


Asap Training & Event houdt zich altijd aan de afspraken en is zeer correct in het afwerken van dossiers. Ze stellen zich flexibel op volgens de noden van de klant.
Hilde Fierers – Expersisekantoor Onroerend Goed


Tijdens onze samenwerking met Asap is ons de snelheid van handelen, het meedenken in de specifieke noden van de cliënt en de duidelijkheid tijdens het uitvoeren van opdrachten direct opgevallen. Asap is daardoor alleen al een meerwaarde voor ons bedrijf.
Jeroen Van Loocke en Karel Deruwe – Blikopener